Astronova

Hemsida – AstroNova

Portabla mätbandspelare
AstroNova (tidigare Astro-Med) har designat och tillverkat mätbandspelare i över tjugo år. Från gårdagens pappersremsor till dagens avancerade datainsamlingssystem har Dash-serien varit synonymt med portabla, ruggade verktyg för underhåll och felsökning. Idag har de utvecklats i nya produkter, där de senaste tillskotten är Daxus och DDX100.

AstroNova TMX och TMX-18

AstroNovas mätbandspelare vidmakthåller sin position som de mest lättanvända datainsamlingssystemen på marknaden. Sluta fumla med besvärliga knappar eller reglage och komplicerade konfigurationer. TMX erbjuder en exklusiv fullfärgs 17" avancerad pekskärmsteknologi, liksom fördefinierade inställningar vilket minimerar behovet av utbildning. Med TMX blir du en expert direkt.

Astro-Med Dash MX

Säg adjö till besvärliga knappar eller reglage och komplicerade konfigurationer. Dash MX erbjuder en högkvalitets 12"-skärm med avancerad pekskärmsteknologi. Tillsammans med fördefinierade inställningar erbjuder Dash MX den enklaste och smidigaste mätbandspelaren på marknad.

Astro-Med Dash 8HF-HS

Dash 8HF-HS är en kraftfull, kompakt och portabel mätbandspelare speciellt framtaen för för att fånga högfrekventa signaler och transienter. Den har isolerade ingångar med samplinghastigheter up till 2 MHz och en bandbredd på 200 kHz per kanal.