Phog™ fonetogram

Upptäck styrkan med återkoppling i realtid!

Phog™ skapar fonetogram, det vill säga 3-dimensionella bilder av röstomfånget. Logopeder känner igen det från Röstprofiler (Voice Range Profiles), till vilka interaktiva fonetogram tillför en kraftfull extra dimension. Omedelbar visuell återkoppling av grundtonen och röststyrkan visas för ett stort område med en rörlig punkt. Ju längre tid vid en given frekvens och styrka, desto mörkare blir den ifyllda cellen. Återkopplingen skapar intresse och stimulerar både vuxna och barn att utforska rösten så långt som möjligt.

Phog™ körs på en PC med Windows 7/10 med speciell audioutrustning i ljudstudio. Audioutrustningen består av Phog Audio Interface™, Phog Patient Interface™ samt Phog Kalibrering™. Vi kan leverera kompletta system, inklusive installation, utbildning och systemunderhåll.

Kontakta oss för support / service

På Neovius Data och Signalsystem AB strävar vi efter att ge våra kunder bästa support och service. För att underlätta vår hantering vill vi att ni fyller i formuläret här till höger så noggrant som möjligt. När formuläret är skickat kommer ett meddelande med ärendenummer. Referera alltid till detta vid kommunikation i ärendet.

Läs mer om våra villkor för support och service genom att klicka på DENNA LÄNK

Neovius Data och Signalsystem AB

Telefon: 08-38 23 98
E-post: support@neovius.se
 • Neovius Data och Signalsystem AB

  Lillåkersvägen 23
  18159 Lidingö
 • Kontakta oss

  08-38 23 98
  info@neovius.se
 • Företagsinfo

  Org nr: 5569735326