Soundswell™

När man arbetar med tal, ljud och andra signaler behöver man ett verktyg som är enkelt att använda. Soundswell Signal Workstation™ är det du söker. Soundswell™ är en uppsättning program och verktyg för signalbehandling, med en lång tradition av analys och dokumentation av signaler inom de mest skiftande tillämpningsområden.

SoundSwell Core™ med Swell™ Editor används för inspelning av signaler, redigering och märkning, mätning och dokumentation. Soundswell Voice™ används för grundtonsanalys av inspelat tal, speciellt utvecklat för patologiska röster. 

Soundswell Signal Workstation™ körs på en PC med Windows 7/10 och ett ljudkort med lämplig audioutrustning. Vi kan leverera kompletta system, inklusive installation, utbildning och systemunderhåll.

Kontakta oss för support / service

På Neovius Data och Signalsystem AB strävar vi efter att ge våra kunder bästa support och service. För att underlätta vår hantering vill vi att ni fyller i formuläret här till höger så noggrant som möjligt. När formuläret är skickat kommer ett meddelande med ärendenummer. Referera alltid till detta vid kommunikation i ärendet.

Läs mer om våra villkor för support och service genom att klicka på DENNA LÄNK

Neovius Data och Signalsystem AB

Telefon: 08-38 23 98
E-post: support@neovius.se
 • Neovius Data och Signalsystem AB

  Lillåkersvägen 23
  18159 Lidingö
 • Kontakta oss

  08-38 23 98
  info@neovius.se
 • Företagsinfo

  Org nr: 5569735326