MeasX

Hemsida - MeasX 

DasyLab

Det snabbaste och enklaste sättet att få avancerad datainsamling och signalbehandling. Programmet DasyLab är ett modulbaserat system för att samla in data, analysera, kontrollera och spara resultatet. Det används till exempel för kontroll och dokumentation av industriella processer. Det används till exempel för kvalitetssäkreing av allt från hjullastare till mediciner.

DasyLab finns i olika paketeringar, från den enklaste Lite som används för utbildning och utvärdering till den fullskaliga Pro-versionen. Det finns drivrutiner för de flesta datainsamlings-kort, till exempel National Instruments, Data Translation, ICP med flera. Självklart kan man hämta data från GPIB, TCP/IP, CAN och de flesta andra industristandarder. Det går också att utnyttja andra källor genom OPC-koppling.

DasyLab består av olika layout-lägen, den grundläggande är schemamodulen där flödet bestäms. Vill man sedan utveckla tillämpningen vidare finns det en layout-modul där man enkelt formar användargränssnittet.

Kontakta oss för support / service

På Neovius Data och Signalsystem AB strävar vi efter att ge våra kunder bästa support och service. För att underlätta vår hantering vill vi att ni fyller i formuläret här till höger så noggrant som möjligt. När formuläret är skickat kommer ett meddelande med ärendenummer. Referera alltid till detta vid kommunikation i ärendet.

Läs mer om våra villkor för support och service genom att klicka på DENNA LÄNK

Neovius Data och Signalsystem AB

Telefon: 08-38 23 98
E-post: support@neovius.se
 • Neovius Data och Signalsystem AB

  Lillåkersvägen 23
  18159 Lidingö
 • Kontakta oss

  08-38 23 98
  info@neovius.se
 • Företagsinfo

  Org nr: 5569735326