Bird Technologies

Hemsida - Bird RF

portable-wattmeters

Effektmätare

Bird tillverkar effektmätare för alla behov, analoga och digitala RF-system, från bärbara fältmätare till rackmonterade stationära. De används för mätning av framåtriktad och reflekterad effekt, antingen för enstaka mätningar eller fast monterad för kontinuerlig övervakning av utsänd effekt eller antennens reflektion.
general-purpose-wattmeter

43, Effektmätrarnas VW bubbla - industristandard sedan 1952

Den mest beprövade och använda effektmätaren för RF, enkel att använda och serva i fält. Bird 43 mäter både framåtriktad och reflekterad effekt i koaxialledningar med alla belastningsfall. Hög mätnoggrannhete ger tillförlitliga mätningar med minimalt bidrag av VSWR och förluster. Effekt- och frekvensområde bestäms av plug-inelement, Bird tillhandahåller element för i stort sett alla frekvenser och effekter. Sedan starten har Bird levererat över 300 000 43:or och trots övergången till digital teknik säljs den fortfarande.

Antenntestare

Antenntestare är ett kostnadseffektivt och snabbt sätt att bedöma kvaliteten på mobila och basstationsantenner. Enheten kan visa en frekvens eller frekvenssvep skalade antingen som VSWR, returförlust eller matchad effektivitet. Användaren kan spara upp till 12 svep för jämförelser eller senare arkivering med tillbehöret kabel och PC-program.
conduction-cooled

Konstlaster, dämpare

Bird Technologies designar och tillverkar några av marknadens bästa och mest tillförlitliga konstlaster och dämpare för RF. De används över hela världen i mycket krävande tillämpningar. Vi tillhandahåller ett brett urval luft-, vatten-, olje-dielektriska, konvektionskylda och ledningskylda konslaster och termineringar från 0,5W till 80 kW. Dämpare finns luftkylda och oljekylda från 2 W till 4 kW.
signalhawk

Sajtanalysator, spektrumanalysator

SignalHawk sajt- och spektrumanalysatorer är användarvänliga precisionsinstrument för installation, underhåll och felsökning för inom alla delar av radiokommunikationssystem. Det handhållna instrumentet uppskattas av både civila och militära fältingenjörer, tekniker, tillverkare och leverantörer av nätinfrastruktur och dito
 
 
 
 

Kontakta oss för support / service

På Neovius Data och Signalsystem AB strävar vi efter att ge våra kunder bästa support och service. För att underlätta vår hantering vill vi att ni fyller i formuläret här till höger så noggrant som möjligt. När formuläret är skickat kommer ett meddelande med ärendenummer. Referera alltid till detta vid kommunikation i ärendet.

Läs mer om våra villkor för support och service genom att klicka på DENNA LÄNK

Neovius Data och Signalsystem AB

Telefon: 08-38 23 98
E-post: support@neovius.se
 • Neovius Data och Signalsystem AB

  Lillåkersvägen 23
  18159 Lidingö
 • Kontakta oss

  08-38 23 98
  info@neovius.se
 • Företagsinfo

  Org nr: 5569735326