Beran Instruments

Hemsida - Beran Instruments

PlantProtech-767 lightbox

PlantProtech™ 767 Portabel Analysator

En portabel vibrationsanalysator med 32 synkrona kanaler, byggd för tuffa förhållanden.
Beran PlantProtech™ 767 Analysator erbjuder användaren en flerkanalig portabel utrustning för monitorering av kraftverk, antingen för tillfälliga undersökningar eller återkommande service-arbeten. Robust, snabb datainsamling, ethernet, modem och intern datalagring på SSD-diskar.
TransCal-455 gallery

TransCal™ 455 Integrated Calibrator

TransCal™ 455 Integrated Calibrator är ett komplett system för kalibrering av i stort sett alla accelerometrar och andra vibrationsgivare. Oavsett om du utvecklar nya produkter för utmanande miljöer, monitorerar anläggningar och maskiner, testar produkter för kvalitetssäkring, eller testar accelerometrar i slutet av en productionslina, används TransCal™ 455 Integrated Calibrator för att säkerställa att alla dina accelerometrar, hastighets- eller förskjutningsgivare är exakt kalibrerade enligt nationella och internationella standarder.Kontakta oss för support / service

På Neovius Data och Signalsystem AB strävar vi efter att ge våra kunder bästa support och service. För att underlätta vår hantering vill vi att ni fyller i formuläret här till höger så noggrant som möjligt. När formuläret är skickat kommer ett meddelande med ärendenummer. Referera alltid till detta vid kommunikation i ärendet.

Läs mer om våra villkor för support och service genom att klicka på DENNA LÄNK

Neovius Data och Signalsystem AB

Telefon: 08-38 23 98
E-post: support@neovius.se
 • Neovius Data och Signalsystem AB

  Lillåkersvägen 23
  18159 Lidingö
 • Kontakta oss

  08-38 23 98
  info@neovius.se
 • Företagsinfo

  Org nr: 5569735326